Verhuur.

€995,- excl. BTW

Ben je eigenaar van een woning en zoek je naar een betrouwbare partner voor de verhuur van jouw woning in Amsterdam en/of Rotterdam?

Urbs Living is al meerdere jaren actief als verhuurmakelaar in Amsterdam en Rotterdam. Geïnteresseerd om jouw woning te verhuren? Wij plannen graag een vrijblijvende kennismaking in om je te adviseren. Urbs Living is gespecialiseerd in het verhuren van elke soort type woning, van studio’s en appartementen(complexen) tot vrijstaande woningen. Wij ontzorgen je graag van A tot Z gedurende het gehele verhuurtraject.


Wij plannen een vrijblijvende kennismaking in om elkaar beter te leren kennen. Tijdens dit gesprek zullen we je informeren over de bestaande verhuurmarkt, vernemen we graag je eisen en wensen, lichten wij onze dienstverlening toe en bekijken we de woning. Tijdens dit gesprek geven we ons advies en waardebepaling van de huurprijs af.

Kennismaking

Zodra wij voldoende geschikte kandidaten voor de woning hebben, zullen wij een bezichtigingsronde inplannen. Vooraf zullen we de kandidaten toetsen aan de criteria van de verhuurder (voorselectie). Een geschikt moment voor bezichtigen zullen we vooraf afstemmen met verhuurder en of de zittende huurders. Vervolgens zullen we de kandidaten een bevestigingsemail sturen van het het bezichtigingsmoment.

Bezichtigingen plannen

Na het ontvangen van een akkoord van de door verhuurder gekozen kandidaat, zullen wij een concept huurovereenkomst aan verhuurder ter beoordeling sturen. Na akkoord van zowel verhuurder als huurder, kan de huurovereenkomst door beide partijen online getekend worden.

Huurovereenkomst opstellen

Na het gunnen van de verhuuropdracht zullen wij foto’s en een video van de woning maken.

Foto's en video

Tijdens de rondes in de woningen met de kandidaten zal de makelaar nagaan of hij een fijne eerste indruk van de kandidaat krijgt. Hij zal o.a. opletten of de kandidaat op tijd is, fijn communiceert en er verzorgd uitziet. Wij zullen ook aanvullende vragen stellen om een duidelijk beeld van een kandidaat te kunnen vormen.

Bezichtigingen

Na het ontvangen van de gelden (waarborgsom en eerste huurtermijn) zullen we een afspraak maken voor de sleuteloverdracht. Tijdens deze afspraak maken we ook een opleverrapport van de woning, dit document zal een bijlage van de huurovereenkomst worden.

Woning opleveren

Vervolgens zullen wij een concept advertentie maken. Na akkoord zullen we de advertentie presenteren op onze eigen website alsmede de bekende websites waar huurkandidaten op zoek zijn naar een woning..

Advertentie maken

Wij zullen verhuurder na het ontvangen van alle documentatie van de kandidaten, denk hierbij aan salarisstroken etc, benaderen om onze mening te geven en de gegevens van de kandidaten te bespreken. Ook geven wij aan hoe het gevoel was tijdens de bezichtiging.

Kandidaten bespreken

Tijdens de gehele verhuurperiode zijn wij voortdurend bereikbaar voor vragen en/of advies mbt de huurovereenkomst. Wij staan 24/7 voor een verhuurder klaar.

Huurperiode

Wat onze klanten zeggen.

Bekijk onze reviews op

Ik heb een ontzettend fijne ervaring gehad met UrbsLiving. In deze huidige woningmarkt is het erg lastig om iets te vinden maar dankzij het team van Urbsliving heb ik binnen no time een super fijn appartement gevonden. Schakelen snel, fijne communicatie, staan altijd open voor vragen en geven goed advies. Een dikke aanrader dus! Ik weet ze zeker weer te vinden bij een eventuele volgende zoektocht.

Anne

Huurder

Hartelijk dank aan Urbs Living voor hun uitstekende hulp bij het vinden van mijn nieuwe huurhuis. Het proces was vlot, met duidelijke communicatie en een persoonlijke benadering die mijn verwachtingen overtrof. Ik woon nu met veel plezier in mijn nieuwe huis en ben heel tevreden over de service en het contact. Ik zou Urbs Living dan ook zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning!

Philip

Huurder

Wij hebben een ontzettend fijne ervaring gehad met Urbs Living! Rick heeft ons kundig en snel geholpen voor en tijdens het aanmeldingsproces van een huurwoning in Rotterdam. Met zijn hulp en advies hebben we de woning toegewezen gekregen. Ook hierna hadden we prettig contact, hij was altijd bereikbaar voor vragen. Ik raad het zeker aan om Urbs Living in te schakelen als je zoekt naar een nieuwe woning 🙂
 
 
Hasse

Huurder

Ontzettend blij met de hulp van het team van Urbs Living, met speciale dank aan Rick! Grondige kennis, 24/7 bereikbaarheid en erg betrokken. Door Rick heb ik op korte termijn mijn eigen plekje in Amsterdam gevonden. Het team van Urbs Living levert topkwaliteit in hun dienstverlening, echt een aanrader!

Annemijn

Huurder

Erg snelle en goede hulp! Het kost wat, maar het is het geld dubbel en dwars waard. Binnen 2 maanden hebben ze een mooie woning gevonden midden in Amsterdam. Ook in het verdere traject en achteraf bieden ze alle hulp die je mogelijk nodig kan hebben. Ik zou iedereen aanraden de hulp van Urbs Living in the schakelen.

Eline

Huurder

Voor de tweede keer super goed geholpen door Rick en Sam! Binnen drie weken een appartement gevonden dat aan al onze eisen voldoet. Ze zijn meedenkend, zeer assertief en hebben een heel goed netwerk. Aanrader!
 
 
 
 
 
Keyla

Huurder

X