Aankoop.

Onze fee is 1% van de verkoopprijs,
met een minimum van €3.995 (excl. BTW)

Koop jouw woning via UrbsLiving.


Wij voeren een uitgebreid intakegesprek met de potentiële klant om hun wensen, behoeften en budget te begrijpen.

Intakegesprek

Wij plannen en organiseren bezichtigingen van potentiële woningen die aan de criteria van de klant voldoen.

Bezichtigingen regelen

Na akkoord over de prijs en voorwaarden, stelt de verkopend makelaar het koopcontract op en begeleiden en checken wij de koopovereenkomst.

Koopcontract opstellen

Wij helpen en adviseren de klant om hun financiën in kaart te brengen en eventuele financieringsmogelijkheden te verkennen.

Financiële voorbereiding

De makelaar voert grondig onderzoek uit naar de geselecteerde woningen, inclusief het controleren van juridische documentatie,

Onderzoek naar woningen

Wij stemmen namens onze klant samen met de notaris, hypotheekverstrekker en andere betrokken partijen alles af om ervoor te zorgen dat de transactie soepel verloopt en op tijd wordt afgerond.

Afronding van de transactie

Op basis van de klantcriteria stellen wij een zoekopdracht vast en beginnen met het zoeken naar geschikte woningen.

Zoekopdracht vaststellen

Zodra een geschikte woning is gevonden, voeren wij namens de klant onderhandelingen met de verkoper of diens makelaar om de beste prijs en voorwaarden te verkrijgen.

Onderhandelingen voeren

Nadat alle betalingen zijn voltooid en er is getekend , bieden wij nazorg aan onze klant, zoals het regelen van sleuteloverdracht en het beantwoorden van eventuele vragen.

Nazorg

Wat onze klanten zeggen.

Bekijk onze reviews op

Ik heb een ontzettend fijne ervaring gehad met UrbsLiving. In deze huidige woningmarkt is het erg lastig om iets te vinden maar dankzij het team van Urbsliving heb ik binnen no time een super fijn appartement gevonden. Schakelen snel, fijne communicatie, staan altijd open voor vragen en geven goed advies. Een dikke aanrader dus! Ik weet ze zeker weer te vinden bij een eventuele volgende zoektocht.

Anne

Huurder

Hartelijk dank aan Urbs Living voor hun uitstekende hulp bij het vinden van mijn nieuwe huurhuis. Het proces was vlot, met duidelijke communicatie en een persoonlijke benadering die mijn verwachtingen overtrof. Ik woon nu met veel plezier in mijn nieuwe huis en ben heel tevreden over de service en het contact. Ik zou Urbs Living dan ook zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning!

Philip

Huurder

Wij hebben een ontzettend fijne ervaring gehad met Urbs Living! Rick heeft ons kundig en snel geholpen voor en tijdens het aanmeldingsproces van een huurwoning in Rotterdam. Met zijn hulp en advies hebben we de woning toegewezen gekregen. Ook hierna hadden we prettig contact, hij was altijd bereikbaar voor vragen. Ik raad het zeker aan om Urbs Living in te schakelen als je zoekt naar een nieuwe woning 🙂
 
 
Hasse

Huurder

Ontzettend blij met de hulp van het team van Urbs Living, met speciale dank aan Rick! Grondige kennis, 24/7 bereikbaarheid en erg betrokken. Door Rick heb ik op korte termijn mijn eigen plekje in Amsterdam gevonden. Het team van Urbs Living levert topkwaliteit in hun dienstverlening, echt een aanrader!

Annemijn

Huurder

Erg snelle en goede hulp! Het kost wat, maar het is het geld dubbel en dwars waard. Binnen 2 maanden hebben ze een mooie woning gevonden midden in Amsterdam. Ook in het verdere traject en achteraf bieden ze alle hulp die je mogelijk nodig kan hebben. Ik zou iedereen aanraden de hulp van Urbs Living in the schakelen.

Eline

Huurder

Voor de tweede keer super goed geholpen door Rick en Sam! Binnen drie weken een appartement gevonden dat aan al onze eisen voldoet. Ze zijn meedenkend, zeer assertief en hebben een heel goed netwerk. Aanrader!
 
 
 
 
 
Kayla

Huurder

X