Prinsengracht 201

 478.290,00

Compare
Categorie:

Beschrijving

Luxe Herenhuis aan de Prinsengracht 201 in Amsterdam

Dit prachtige herenhuis is gelegen aan de beroemde Prinsengracht 201 in het hart van Amsterdam. Met zijn historische charme en luxe voorzieningen is dit huis de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een exclusieve en comfortabele woonervaring.

Kenmerken van het Herenhuis

Het herenhuis beschikt over een ruime woonkamer met hoge plafonds en grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. De open keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden. Daarnaast zijn er meerdere slaapkamers en badkamers, waardoor er genoeg ruimte is voor het hele gezin.

De tuin aan de achterkant van het herenhuis is een oase van rust in het bruisende stadscentrum. Hier kunt u genieten van uw ochtendkoffie of een gezellige barbecue organiseren met vrienden en familie. Daarnaast is er een privƩgarage waar u uw auto veilig kunt parkeren.

Locatie

Dit herenhuis is gelegen aan de Prinsengracht, een van de beroemdste grachten van Amsterdam. Het bevindt zich op loopafstand van diverse winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden. Bovendien biedt de nabijheid van het openbaar vervoer uitstekende verbindingen naar andere delen van de stad.

Als u op zoek bent naar een luxe herenhuis in het hart van Amsterdam, dan is dit herenhuis aan de Prinsengracht 201 de perfecte keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen.

Extra informatie

Slaapkamers

2

Badkamers

1

Woonoppervlakte

240 m2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Prinsengracht 201” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *